پرداخت آنلاین
جمعه , ۳۱ شهريور ۱۳۹۶
آژانس مسافرتی و گردشگری سفرپردازان
خبرهای داغ
خانه / شرایط ویزا کشورها از آژانس هواپیمایی سفر پردازان عصر نوین

شرایط ویزا کشورها از آژانس هواپیمایی سفر پردازان عصر نوین

pasport_02.jpg

نرخ و مدارک مورد نیاز برای صدور روادید (ویزا)

شماره ردیف مورد نیاز در ستون مدارک مورد نیاز :

۱- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
۲- گذرنامه با امضا با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر به همراه گذرنامه های قبل
۳- واچر هتل شهر مقصد
۴- بیمه نامه مسافرتی
۵- بلیت رفت و برگشت
۶- برای فرزندان زیر ۱۸ سال و خانمهای متاهل که تنها مسافرت می کنند ، رضایت نامه محضری لازم است
۷- ریز حساب بانکی سه ماهه ویا معدل حساب سه ماهه با مهر و تایید بانک و سپرده های بانکی بالای۵۰ میلیون تومان
۸- ترجمه پرینت بانکی ویا معدل حساب
۹- گواهی اشتغال به کار همراه با میزان حقوق دریافتی و آخرین لیست بیمه
۱۰- ترجمه گواهی اشتغال به کار
۱۱- آگهی ثبت شرکت ، روزنامه رسمی و پروانه کسب
۱۲- گواهی سلامت پزشکی ویا آزمایش ایدز
۱۳- شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات
۱۴- ترجمه شناسنامه
۱۵- شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
۱۶- چک ضمانت برگشت
۱۷- کپی از همه مدارک
۱۸- کارت پایان خدمت
۱۹- ترجمه سند ملکی
۲۰- سند ملکی
۲۱- انگشت نگاری

توضیح: ویزا فقط برای تور اقدام می شود.

کشور مدت ویزا قیمت
(دلار)
قیمت
(درهم)
تحویل مدارک مورد نیاز
سفرپردازان هصر نوین امارات 14 روزه ----- 315 7 روز کاری 1,2
(دبی) 14 روزه فوری ----- 415 2الی 3 روز کاری
02azarbayejan_AZE
آذربایجان  ترانزیت 80 ------- 2 روز کاری  1,2,3,15
(باکو) ترانزیت دبل 115 ------- 2 روز کاری 
یک ماهه 100 ------- 5 روز کاری 
یک ماهه (فوری) 110 ------- 2 روز کاری 
سه ماهه سینگل 320 ------- 4 روز کاری 
سه ماهه دبل 430 ------- 4 روز کاری 
03arjantin_ARG آرژانتین 3 ماهه 250 ------- 21 روز کاری  بجز  6,12,14,18
04afrigha_zaf آفریقای جنوبی  یک ماهه  115 ------- 10 روزه  بجز  6,12,14,18
05orogoe_URU اروگوئه 1 ماهه گردشگری 375 ------- 15 روز کاری بجز  6,12,14,18
06ozbakestan_UZB ازبکستان  15 روزه گردشگری عادی 160 ------- 10 روز کاری  1,2,3,10
(تاشکند) 15 روزه گردشگری فوری 215 ------- 10 روز کاری 
30 روزه گردشگری عادی 215 ------- 20 روز کاری
30 روزه گردشگری فوری 275 ------- 20 روز کاری
تجاری 1 ماهه فوری 330 ------- 10 روز کاری
07afghanestan_AFG افغانستان  1ماهه 1بار ورود 150 ------- 1,2,5,12,15
08okrain_UKR اکراین  7 روزه گردشگری 150 -------- 25 روز کاری  2,3,5,7,16
(کیف) 14 روزه گردشگری 200 -------- 25 روز کاری 
سه هفته ای گردشگری 180 -------- 45 روز کاری 
یک ماهه گردشگری 230 -------- 45 روز کاری  
ویزای فوری 40+ -------- 2 روز کاری
09andonezi_IDN اندونزی یک ماهه گردشگری 100 -------- 14 روز کاری 1,2,3,7,13,15
10oganda_UGA اوگاندا  یک ماهه 150 -------- 48 ساعته  1,2,15
11italiya_ITA ایتالیا گردشگری 120 -------- 30 روز کاری بجز  6,12,14,18,21
12brazil_BRZ برزیل  1ماهه گردشگری 125 -------- 14 روز کاری بجز  6,13,15,18,20,21
13belaroos_BEL بلاروس گردشگری عادی با هتل 200 --------- 10 روز کاری  1,2,3,5,14
(مینسک) 14 روزه بدون هتل 220 --------- 10 روز کاری 
30 روزه بدون هتل 230 --------- 10 روز کاری 
فوری +60 3 روز کاری 
14tajikestan_TAJ تاجیکستان  یک ماهه عادی 75 --------- 12 روز کاری 1,2,15
(دوشنبه)  یک ماهه فوری 90 --------- 3 روز کاری
سه ماهه سه بار ورود 330 --------- 12 روز کاری
15tailand_THA تایلند  دو ماه سینگل عادی 75 --------- 5 روز کاری  1,2,14,15
(بانکوک) دو ماهه سینگل فوری 120 --------- 3 روز کاری 
دو ماهه دبل عادی 120 --------- 10 روز کاری 
دو ماهه دبل فوری 140 --------- 3 روز کاری 
16tailand_TAIWAN تایوان 14 روزه گردشگری 500 --------- 20 روز کاری 1,2,3,5,7,16
18torkamanestan_TURKM ترکمنستان  5 روزه ترانزیت 180 --------- 10 روزکاری 1,2,3,13,15
گردشگری 10روز عادی 330 --------- 15 روز کاری
گردشگری 10روز فوری 380 --------- 5 روزکاری
19torkiye_TUR ترکیه گردشگری کشور ترکیه از ایرانیان ویزا نمی خواهد 1,2
20tones_TUN تونس   15 روزه گردشگری عادی 120 ----------  2 هفته کاری  1,2,4,5,12,15
21chin_CHN چین  گردشگری گروهی عادی 125 --------- 15 روز کاری  1,2,15
(پکن) گردشگری گروهی فوری 160 --------- 10 روز کاری 
گردشگری انفرادی عادی 190 --------- 15 روز کاری 
گردشگری انفرادی فوری 190 --------- 10 روز کاری
تجاری انفرادی عادی 320 --------- 20 روز کاری 
تجاری انفرادی فوری  345 --------           12 روز کاری 
تجاری 3 ماه دبل 540 -------- 15 روز کاری 
تجاری 6 ماه مولتی عادی 780 -------- 15 روز کاری 
تجاری 6 ماه مولتی فوری 950 -------- 10 روز کاری 
یک ساله 1350 -------- 20 روز کاری 
22rusie_RUS روسیه 15 روزه گردشگری عادی 140 -------- 7 روز کاری  1,2,15
(مسکو) 15 روزه گردشگری فوری 210 -------- 3 روز کاری 
یک ماهه گردشگری عادی 150 -------- 6 روز کاری 
یک ماهه گردشگری فوری 220 -------- 2 روز کاری 
یک ماهه تجاری عادی 200 -------- 25 روز کاری 
یکماهه تجاری سینگل فوری 240 -------- 15 روز کاری 
3 ماهه تجاری عادی دبل 230 -------- 22 روز کاری 
3 ماهه تجاری دبل فوری  350 -------- 15 روز کاری 
یکساله تجاری مکرر  450 -------- 25 روز کاری 
ساحل عاج 1 ماهه گردشگری 335 --------- 10 روز کاری  بجز  6,13,14,18,20,21
24sangapoor_SIN سنگاپور  دو ماهه گردشگری 110 --------- 15 روز کاری  1,2
سه ماهه دبل 135 --------- 18 روز کاری 
25soriye_SYR سوریه سوریه نیاز به ویزا ندارد 1,2
عراق یک ماهه گردشگری عادی 100 -------- 7 روز کاری  1,2
27oman_OMA عمان 1 ماهه گردشگری عادی 160 -------- 8 روز کاری 1,2,5,16
1 ماهه گردشگری فوری 175 -------- 4 روز کاری
28ghana_GHA غنا 1 ماهه گردشگری 430 -------- 10 روز کاری بجز  6,13,14,18,20,21
29france_FRA فرانسه گردشگری 120 -------- 30 روز کاری بجز  8,10,12,14,18,19
30filipin_PHI فیلیپین 1ماهه 1بارورود  125 ------- 10 روز کاری 1,2,4,5,8,10,14
31ghebres_CYP قبرس گردشگری عادی(به مدت هتل) 130 -------- 11 روزکاری 1,2,3,5,8,10,13,14
32gherghizestan_KYR قرقیزستان  14 روزه توریسیتی عادی 160 --------- 15 روز کاری  1,2,15
(بیشکک) 14 روزه گردشگری فوری 210 --------- 4 روز کاری 
30 روزه عادی گردشگری 180 --------- 10 روز کاری 
30 روزه فوری گردشگری 240 --------- 4  روز کاری 
تجاری یک ماهه 420 ---------
33ghazaghestan_KAZ قزاقستان  یک ماهه عادی گردشگری 195 --------- 10 روز کاری  1,2,5,15
(آستانه) یک ماهه فوری گردشگری 230 --------- 7 روز کاری 
دو ماهه تجاری عادی 210 --------- 20 روز کاری 
یدو ماهه تجاری فوری 280 --------- 10 روز کاری 
سه ماهه یکبار ورود 350 ---------
34ghatar_QAT قطر گردشگری عادی 130 --------- 15 روز کاری 1,2,10
35korovasi_CRO کرواسی طبق رزرو هتل عادی 230 -------- 15 روز کاری 1,2,8,10,19
طبق رزرو هتل فوری 330 -------- 4 روز کاری
36kore_SKR کره جنوبی یک ماهه گردشگری 260 -------- 15 روز کاری 1,2,3,7,13,15
37kenya_KEN کنیا 3 ماه گردشگری یکبار ورود 150 -------- 7 روز کاری 1,2,7,15
3 ماه گردشگری مولتی 180 -------- 18 روز کاری
38kooba_CUB کوبا یک ماهه 350 -------- 7 روزه 1,7,13,15
39gorjestan_GER گرجستان یک ماهه 50 -------- 7 روز کاری 1,2,3,4
(تفلیس)
40lobnan_LEB لبنان 14 روزه سینگل 70 --------- 8 روز کاری 1,2,3,5,15
3 ماهه مولتی 130 ---------
41malezi_MLS مالزی گردشگری ایرانیان برای ورود به مالزی نیاز به ویزا ندارند 1,2
42mekzik_MEXICO مکزیک طبق رزرو هتل 380 --------- 17 روز کاری 1,2,3,5,7,8,15
43venezoela_VEN ونزوئلا یک ساله مولتی 130 --------- 28 روزه 1,2,7,9,15
44vietnam_VIE ویتنام 15 روزه گردشگری عادی 130 --------- 14 روزه 1,2,3,7,9,15,18
15 روزه گردشگری فوری 180 --------- 7 روزه
45hend_IND هند یک ماهه گردشگری 70 --------- 15روز 1,2,5,14,15,21
(دهلی)
هنگ کنگ یک ماهه گردشگری 250 --------- 40 روز کاری 1,2,7,9,13
47iran_IRN ورودی ایران یک ماهه گردشگری 20 --------- 5-7 روز کاری 1,2,13

نکاتی درباره روادید (ویزا)

۱- در صورتیکه ویزا به هر دلیلی همجون تعطیلی سفارت ، تشابه اسمی و یا چهره ای مسافر ، اختلافات سیاسی و غیره دیرتر از موعد مقرر صادر گردد و یا به مسافری ویزا ندهند این دفتر هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت بدیهی است که این دفتر تنها درخواست کننده ویزا از سفارت می باشد نه صادر کننده ویزا.
۲- در صورتیکه به هر دلیلی به مسافری ویزا داده نشود و یا دیرتر از موعد مقرر ویزا تحویل داده شود هیچ مبلغی به مسافر برگرداننده نخواهد شد و تمامی هزینه های تغییر تاریخ و یا کنسلی بلیت و هتلها بر عهد مسافر می باشد.
۳- مسئولیت کنترل و چک کردن درست بودن نام و نام خانوادگی و تاریخ اعتبار و نوع ویزا و اسامی همراهان و محتویات ویزا هنگام دریافت ویزا برعهده آژانس درخواست کننده می باشد.
۴- هرگونه تغییر قیمت در نرخهای فوق بدلیل نوسانات نرخ ارزی و یا گران شدن نرخ ویزا از جانب سفارت بر عهده مسافر می باشد.
۵- چنانچه برای همراه مسافر در گذرنامه نیز ویزا لازم است بصورت کتبی درخواست ویزای همراه نیز ارسال گردد.
۶- صاحب پاسپورت در صورت لزوم به حضور در سفارت باید در ایران باشد.
۷- کنترل کلیه مدارک مسافر بر عهده آژانس درخواست کننده می باشد.
۸- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامیست.
۹- در ویزای گروهی چین افراد باید با هم ورود و خروج نمایند.
۱۰- گذرنامه مسافر باید حداقل هفت ماه اعتبار داشته باشد.
۱۱- برای گرفتن ویزا درخواست کتبی مورد نیاز است.
۱۲- کل هزینه ویزا قبل از اقدام دریافت می گردد.
۱۳- ویزا فقط برای تور اقدام می گردد.